I en digitaliseret verden, hvor førsteindtrykket ofte dannes online, kan professionelle billeder til dine sociale medieprofiler og CV være en nøgle til succes. Det kan reelt være det punkt der afgør om dørene står åbne eller lukkede for dig. Virksomheder laver ofte et indledende ‘online-tjek’ af jobkandidater, hvor de skimmer profiler for at få en fornemmelse af den enkelte.


Særtilbud 2023 for jobsøgende:
Få en hel time i studiet og udvælg tre af dine bedste billeder, som efterfølgende vil blive professionelt redigeret, optimeret og tilpasset til både sociale medier og cv-format. Alt dette for kun 1500 kr. inkl. moms – du sparer næsten 2000 kr. i forhold til normalprisen! (Normalpris for en time i studiet er 1750 kr. + moms)

Bestil tid i dag – Send en mail eller ring på tlf. 20837383


Det er fordelagtigt at præsentere forskellige billeder, taget i varierede sammenhænge, som udtrykker diverse aspekter af din personlighed. Dette giver et mere komplet og interessant billede af dig som individ. Hvis du benytter det samme billede på tværs af alle platforme, kan det risikere at virke ensformigt.

Når du søger et job, er det essentielt med et professionelt CV-foto. Dog betyder det ikke, at du ikke kan supplere med andre billeder på dine sociale medier, der viser en anden side af dig. Ved at variere dit billedvalg kan du skabe et nuanceret indtryk af dig selv, som fremviser alsidighed og mangfoldighed.

Et udsnit af forskelligartede billeder kan øge din attraktivitet for potentielle arbejdsgivere. Ved at præsentere forskellige aspekter af din personlighed kan du vække nysgerrighed og interesse.

Det er essentielt, at dit billede præsenterer dig på en måde, der stemmer overens med det image du ønsker at afspejle. På LinkedIn, eksempelvis, forventes det, at du fremhæver din professionalisme gennem dit billedvalg, mens Facebook ofte ses som en mere privat sfære. På trods heraf, vil mange virksomheder også betragte, om du ville passe ind som kollega i deres team.

Husk, når du skal fotograferes, er det en god idé at medbringe mindst 2 sæt tøj. Dette giver et indtryk af, at billeder er taget på forskellige tidspunkter og gør det muligt at opgradere hele din visuelle præsentation.

Professionelle, vellykkede billeder, der signalerer seriøsitet og karakter, kan gøre en afgørende forskel i din karriereudvikling. Andre steder, hvor gode profilbilleder er essentielle, er inden for dating, blogs og hjemmesider.

Dette er din chance for at præsentere dig selv, ikke kun som en potentiel medarbejder, men som et menneske med forskellige facetter og kvaliteter. Så hvorfor ikke investere i professionelle CV-fotos, der kan hjælpe dig med at åbne dørene til din fremtid?