Tæt på mig…


Jeg rådgiver primært om problematikker jeg ved noget om personligt, jeg har med andre ord “været der selv”. Jeg er villig til at tale om hvad som helst, jeg bliver ikke chokeret over menneskelig reaktioner og kan rumme det folk har med i bagagen. Min rådgiving er målrettet mod at give folk med alvorlige probemstillinger værtøjer der konkret kan bruges til at komme videre på en god måde. Jeg er god til at lytte, og ikke bange for at stille de spørgsmål der på en god måde går meget tæt på.

Mikkel Urup Haunsby

Man kan altid lære mere, den største fejl er at antage, at man ved det hele. På min videoblog kan du igennem korte foredrag blive klogere – og lære mig at kende. Det handler om at give dig gode, enkle og brugbare svar på problemer i alle afskygninger…

Mikkel Urup Haunsby

Jeg har i næsten et helt liv arbejdet med forskellige coachingteknikker for virksomheder, organisationer og privatpersoner. Jeg har studeret flere grene af religion, filosofi og psykologi. I min rådgivning trækker jeg på hele min erfaring. Jeg tilbyder både meget korte og længere forløb.

Hvis du gerne vil have en “gratis prøve” på min ekspertise, kan du prøve at skrive via dette link 🙂

Mikkel Urup Haunsby

Udover mit arbejde med personlig udvikling arbejder jeg professionelt indenfor fotografi og kunst.

Mikkel Urup Haunsby

Læs mere om mig her